این یک تاپینگ است، یک چاشنی است، و در سطح جهانی مورد علاقه است. سالسا یکی از آن غذاهایی است که به راحتی آماده می شود و طعم محصولات تازه فصلی شما را به طرزی جادویی برجسته می کند.
همیشه سس دیپ سالسا مهرام نباید تند باشند و می توان آن را برای ذائقه شخصی تنظیم کرد. جای تعجب نیست که سالسا یکی از محبوب ترین چاشنی ها در ایالات متحده است.
از آنجایی که این غذا بسیار دلپذیر است، میخواهیم انواع سالسا را به شما معرفی کنیم که میتوانید از آنها برای تغییر دادن منوی خود استفاده کنید.
شما نمی توانید در مورد سالساهای معتبر مکزیکی بدون احترام به تاریخ آنها صحبت کنید. منشا سالسا ساخته شده از گوجه فرنگی خرد شده به زمانی برمی گردد که آمریکای مرکزی خانه آزتک ها، اینکاها و مایاها بود.
به احتمال زیاد همه این فرهنگ ها سالسا را به شکلی می خوردند، اما رژیم غذایی آزتک ها با جزئیات بیشتری مستند شده بود، بنابراین اغلب آنها را ابداع آن می دانند.
یک مبلغ فرانسیسکن که در آمریکای مرکزی کار می کرد، اطلاعاتی در مورد غذاهای آزتک، از جمله سس تهیه شده از گوجه فرنگی، چیلی، و دانه های کدو را ثبت کرد.
این ترکیب از مواد با یک نام خاص همراه نبود تا اینکه یک کشیش اسپانیایی در سال 1500 آن را “سالسا” نامید. سنت آزتک به فرهنگ های بعدی ساکن در آمریکای مرکزی و مکزیک منتقل شد.
مانند بسیاری از غذاهای سنتی اسپانیایی، سالسا در سراسر آمریکای شمالی محبوب شده است. سالسا کلمه اسپانیایی برای سس است.
بنابراین در بسیاری از فرهنگ های اسپانیایی زبان، سالسا می تواند به هر سسی اشاره داشته باشد. در اینجا در ایالات متحده، ما کلمه سالسا را با یک دیپ که عمدتاً از گوجه فرنگی، چیلی و پیاز خرد شده تهیه می شود مرتبط می کنیم.