توت فرنگی با میوه درشت کشت شده (Fragaria ×ananassa)
در قرن 18 در اروپا منشا گرفت. بسیاری از کشورها در قرن نوزدهم توت فرنگی بوته ای انواع خود را توسعه دادند و اغلب برای آب و هوا، طول روز، ارتفاع یا نوع تولید مورد نیاز در یک منطقه خاص مناسب هستند.
توت فرنگی به صورت تجاری هم برای مصرف فوری و هم برای فرآوری به صورت توت منجمد، کنسرو شده یا کنسرو شده یا به عنوان آبمیوه تولید می شود.
با توجه به ماهیت فاسد شدنی توت ها و بعید بودن چیدن مکانیکی، میوه به طور کلی در نزدیکی مراکز مصرف یا فرآوری و در جایی که نیروی کار کافی در دسترس است، رشد می کند.
توت فرنگی صادراتی مستقیماً در سبدهای کوچک چیده می شوند و برای بازاریابی در جعبه ها قرار می گیرند یا برای پردازش در سینی ها قرار می گیرند.
محصولات زودرس را می توان تحت پوشش شیشه ای یا پلاستیکی تولید کرد. توت فرنگی بسیار فاسد شدنی است و نیاز به نگهداری خشک و خنک دارد.
توت فرنگی در طیف وسیعی از خاک ها و موقعیت ها به طور شگفت انگیزی موفق است و در مقایسه با سایر محصولات باغی، نیاز به کود کمی دارد.
- منابع:
- تبلیغات: