فوم پلی اورتان آبی می تواند به عنوان یک محیط انتقال برای تشکیل مواد سبک وزن از الیاف طبیعی و مصنوعی به همراه سایر انواع مواد خام استفاده شود.
این بررسی مکانیسمهایی را مورد بحث قرار میدهد که اساس فرآیند شکلدهی را تشکیل میدهند و بنابراین بر خواص فیزیکی شبکههای فیبری تشکیلشده مانند ساختار ریز متخلخل، رفتار استحکام، و خواص انتقال تأثیر میگذارند.
مواد الیافی همگن را می توان از مواد خام همه کاره تشکیل داد که این فناوری را برای طیف وسیعی از کاربردهای محصول مناسب می کند.
یکی از ویژگیهای جالب این روش این است که ویژگیهای فوم مرطوب ابزار اضافی برای تنظیم عملکرد مواد خشک شده فراهم میکند.
درک رئولوژی فوم و چگونگی تأثیر الیاف اضافه شده بر آن در توسعه فرآیند شکلدهی مهم است. ما هر دو ویژگی اساسی فوم و روشهای عملی شکلدهی را معرفی میکنیم و نشان میدهیم که چگونه خواص مواد تحت تأثیر برهمکنش فوم الیاف قرار میگیرند.
ویژگی های اساسی یک فرآیند تولید صنعتی نیز شرح داده شده است. خواص بالقوه مواد با الزامات کلیدی در برنامه های کاربردی محصول معمولی مقایسه می شود.
تشکیل فوم فرآیندی است که ساخت انواع محصولات الیافی را امکان پذیر می کند، از کاغذ و بسته بندی سبک تا پارچه های نبافته و عایق، فیلتر کردن و مصالح ساختمانی در این روش، مزایای فن آوری سنتی شکل دهی آب با توانایی بهبود یافته.
در جابجایی انواع بسیار متفاوت مواد خام مانند الیاف بلند یا ذرات با چگالی های مختلف ترکیب می شود. علاوه بر این، فرآیند فوم به طور کلی از نظر مواد خام، انرژی و مصرف آب کارآمد است.
تشکیل فوم امکان توسعه برنامه های کاربردی جدید با لایه های مواد دقیق، اشکال پیچیده سه بعدی (3D)، و ریزساختارهای متناسب را باز می کند.