ماهی تن ماهی پژمان زردپر در نوامبر 2019 به دلیل افزایش سطح هیستامین در مرکز فراخوان داوطلبانه بود. شیلات شمالی کامپتون، رود آیلند یک فراخوان داوطلبانه از مدال های ماهی باله زرد منجمد صید شده وحشی خود را آغاز کرد که در ژوئن 2019 تولید شد.
وقتی باکتری ها اسید آمینه هیستیدین را تجزیه می کنند، هیستامین در پوست، آبشش ها و روده ماهی تولید می شود. نگهداری نادرست ماهی در دماهای نامناسب مستقیماً با تولید بیش از حد هیستامین پس از صید ماهی مرتبط است.
افزایش سطح هیستامین ممکن است منجر به مسمومیت ماهی هیستامینی شود که به عنوان مسمومیت ماهی اسکمبرید نیز شناخته می شود.
که شبیه علائم یک واکنش آلرژیک از جمله تورم صورت، احساس سوزن سوزن شدن در دهان، بثورات پوستی، کهیر و حالت تهوع است.اگرچه ماهی تن در سراسر جهان یافت می شود.
اما بیشتر ماهیگیری ماهی تن در اقیانوس آرام، به ویژه در غرب اقیانوس آرام انجام می شود. ایالات متحده زمانی چندین سایت برای کنسرو ماهی تن داشت که عمدتاً در امتداد سواحل غربی قرار داشتند.
اما بیشتر آنها به دلیل نگرانیهای مربوط به اثرات زیست محیطی و هزینه پایینتر فرآوری در سایر کشورها تعطیل شدند. در شرق اقیانوس آرام، دلفین ها اغلب با ماهی تن سفر می کنند و می توانند ناخواسته در حین ماهیگیری صید شوند.
این یکی از دلایلی است که صید ماهی تن به غرب اقیانوس آرام منتقل شده است، جایی که ایمنی دلفین ها کمتر مشکل ساز است. اکثر کارخانه های فرآوری بسیاری از شرکت های بزرگ ماهی تن در ایالات متحده در سطح بین المللی قرار دارند.
اکثر کنسرو ماهی تن در تایلند و در سراسر آسیای جنوب شرقی فرآوری می شود. در سال 2017، حدود 653 میلیون دلار تن ماهی برای مصرف وارد شد، در حالی که ایالات متحده حدود 47 میلیون دلار تن ماهی صادر کرد.